Go Back   Cruise Reviews Forums > Forum Support > Technical Support
Register Forgot Password?
New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login  
Search

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 03-10-2011, 03:19 PM
 
Join Date: Sep 2007
Location: New Jersey
Posts: 964
Default Hyperlinks
Hi everyone.

I have a question regarding posting hyperlinks in messages. I know on the old site there was a button to insert hyperlinks, but I'm not seeing anything on this site. The only way I found to insert hyperlinks was to copy and paste the URL from the website.

Also, on the old site, we could specify what text we wanted with the hyperlink (such as the word "here"), but again, I'm not seeing it on this site. Am I missing something, or is the only way to do hyperlinks to copy and paste?
__________________
2007 - Majesty of the Seas (Bahamas)
2009 - Enchantment of the Seas (Western Caribbean)
2010 - Freedom of the Seas (Western Caribbean)
2013 - Golden Princess (Alaska, roundtrip from Seattle)
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Old 03-10-2011, 04:30 PM
Dave's Avatar
Administrator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Alabama
Posts: 17,750
Default
When you post a new message there will be a little globe with a paper clip on it in the controls at the top of the new message screen. You click on that to enter a link. A good thing to do is type in some words, which you can make bold, or underline, or change the font, then highlight those words, and then click on the link tool and enter the link. For instance, I can enter a link like this: Cruise Reviews Forums - Powered by vBulletin or I can do it this way: CruiseReviews forum.
__________________
Dave
Editor, CruiseReviews.com
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-10-2011, 05:37 PM
 
Join Date: Sep 2007
Location: New Jersey
Posts: 964
Default
I must be missing something, or I have to adjust a setting, because I'm not seeing it. I tried doing a screenshot, but that will be too large to attach here, so I'll try to explain what I see the best I can.

There's the navigation bar within this site (forums, forum support, tech support, hyperlinks, reply). Right below that there's the menu bar (User CP, FAQ, etc). Then there's the message box where I can type my message.
__________________
2007 - Majesty of the Seas (Bahamas)
2009 - Enchantment of the Seas (Western Caribbean)
2010 - Freedom of the Seas (Western Caribbean)
2013 - Golden Princess (Alaska, roundtrip from Seattle)
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-10-2011, 05:39 PM
 
Join Date: Sep 2007
Location: New Jersey
Posts: 964
Default
If it matters, I'm using Mac OS Version 10.6.6. I tried in both Firefox and Safari, but I still don't see that globe with a paper clip icon.
__________________
2007 - Majesty of the Seas (Bahamas)
2009 - Enchantment of the Seas (Western Caribbean)
2010 - Freedom of the Seas (Western Caribbean)
2013 - Golden Princess (Alaska, roundtrip from Seattle)
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-10-2011, 05:47 PM
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Maryland
Posts: 3,870
Default
Instead of hitting "Post Reply," try hitting the icon for "post quick reply." That icon is on the bottom right corner of this message window. Once you click quick reply, you can then type in the message window under the last message. The hyperlink icon is along the top of that quick reply window.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03-10-2011, 05:53 PM
 
Join Date: Sep 2007
Location: New Jersey
Posts: 964
Default
Just did a quick reply, and I'm still not seeing that icon.
__________________
2007 - Majesty of the Seas (Bahamas)
2009 - Enchantment of the Seas (Western Caribbean)
2010 - Freedom of the Seas (Western Caribbean)
2013 - Golden Princess (Alaska, roundtrip from Seattle)
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 03-10-2011, 05:56 PM
Dave's Avatar
Administrator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Alabama
Posts: 17,750
Default
Michael,

Go to your User CP. Then go to Settings & Options. Then go to Edit Options. Scroll down to Miscellaneous Options and select the Message Editor Interface for "Enhanced Interface - Full WYSIWYG". Then click the Save Changes button at the bottom of the screen.
__________________
Dave
Editor, CruiseReviews.com
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 03-10-2011, 06:00 PM
 
Join Date: Sep 2007
Location: New Jersey
Posts: 964
Default
Ah, got it. Thanks Dave and Sandy.
__________________
2007 - Majesty of the Seas (Bahamas)
2009 - Enchantment of the Seas (Western Caribbean)
2010 - Freedom of the Seas (Western Caribbean)
2013 - Golden Princess (Alaska, roundtrip from Seattle)
Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
 

All times are GMT -7. The time now is 04:07 AM.

Contact Us - Terms of Use - Cruise Reviews Home - Archive - Privacy Statement - Top

Powered by vBulletin® Version 3.7.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.5.2